Nokia 8 stiže s Androidom O?

Još malo glasina iz Nokije. Najprije se pojavila informacija da bi konačna verzija Androida O mogla biti predstavljena sljedeći tjedan, da bi sada procurio i Geekbench test Nokije 8, na kojem je vidljivo da uređaj vrti Android 8.0, odnosno O.

Nokia 8 samo što nije ugledala svjetlo dana, a ova glasina o Androidu O se savršeno uklapa u tajming. Tako bi Nokia O mogla biti jedan od prvih uređaj temeljen na Androidu 8.0 i tako si u startu osigurati vrlo bitnu karakteristiku, koja može biti dobar prodajni adut.

Naravno, ovo upućuje da bi i Google trebao predstaviti svoje nove Pixele jer je malo vjerojatno da krštenje nove generacije Androida želi prepustiti nekom drugom. Isto tako je moguće da u HMD-u samo testiraju jednu od Developer Preview verzija Androida O na svom top modelu.

NokiaMob

 
      
  • Papundek

    Steta da su uprskali svoj flagship sa dimenzijama uređaja, baterijom, i s velikim bezelima, no, znano je da kod njih sporo dolaze noviteti, kad dođu, prošo voz

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]