Nokia 9 dobila nadogradnju na Android 10. Stiže na još 4 Nokia smartfona do kraja godine

Nokia 9 PureView pridružila se Nokiji 8.1 kao drugi Nokia uređaj koji je dobio nadogradnju na Android 10. Jedna od glavnih prodajnih aduta Nokia uređaja upravo su nadogradnje, a do kraja godine još četiri Nokia smartfona trebali bi početi primati Android 10.

Nadogradnja za Nokiju 9 PurView puštena je jučer, a velika je oko 800MB. Budući da je Nokia 9 PureView, kao i većina Nokia uređaja, dio Android One programa, promjene koje Android 10 donosi otprilike su iste koje će biti dostupne na Nokia uređajima, drugim riječima riječ je o “čistom” Androidu. Korisnici Nokije 9 ipak su zamijetili neka za uređaj specifična poboljšanja, poput bržeg rada otiska prsta i novu verziju kamera aplikacije.

Sljedeći tjedan Android 10 trebao bi biti pušten za Nokiju 7.1. Do kraja godine, Nokia 7 plus, Nokia 6.1 Plus i Nokia 6.1 trebale bi također biti nadograđene na Android 10, dok bi se nastavak nadogradnje ostatka portfelja uređaja nastavio iza Nove godine.

Svi Nokia smartfoni, osim prve generacije Nokije 2, Nokije 3, Nokije 5, 6 i 8 trebali bi biti nadograđeni na Android 10 do druge polovice 2020. godine.

via: 1, 2

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT