Nokia 9: pojavili se prvi renderi?

Upravo danas, kad su nam na test napokon stigle Nokije 3, 5 i 6, na internetu su se pojavili renderi buduće Nokije 9. Ako je vjerovati glasinama, Nokia 9 bi trebala sadržavati zaslon od ruba do ruba, po uzoru na mnoge smartfone koji su već u prodaji.

Za pogon bi trebala koristiti Snapdragon 835, dakle isto kao i Nokia 8, dok bi zaslon ovoga puta mogao narasti na 5,5 inča. Spominje se i IP86 certifikat, kao i cijena od 750 eura.

Koliko su ove informacije pouzdane, teško je reći. Moguće je da se radi o modelu koji će biti predstavljen tek u siječnju na CES-u u Las Vegasu ili čak u veljači MWC-u u Barceloni, no isto tako postoji mogućnost da Nokia jednostavno želi na vrijeme uhvatiti «bezelless» vlak.

 
      
 • Najjstarija djeca

  Fino izgleda,ako ju opreme kvalitetnom optikom kamere mogla bi konkurirati ostalim Snapdragonašima 835.
  Ako to bude tek na MWC 2018,prođe baba s kolačima.I tad će to biti odličan uređaj,samo “zakašnjeli odličan uređaj”

 • ivan2drugi

  Nokia pomalo hvata priključak, ali mi se čini da je to ipak presporo. Možda mi se samo čini, jer je teško podići se “iz pepela”, a možda je stvar u tome da, bez obzira na to što će ti se možda većina prodaje odnositi na srednju i/ili nižu klasu, moraš imati flagship za pokazivanje mišića kako bi te prosječni kupac (koji neće kupiti ničiji flagship) doživio kao ozbiljnog igrača i uzeo u ubzir prilikom kupnje.

 • Papundek

  Istina, nažalost nokijinih korisnika oni taj flagship nemaju, a teško da će ovim ritmom stići konkurenciju, u srednjoj su klasi s ovim novim uređajima jako dobri.

 • Gizda

  Važno im je samo da ga plasiraju na tržišta do božićnih blagdana, jer ipak je tada potrošnja najveća. Ukoliko ga izbace nakon Nove godine, bolje da ga ni ne izbacuju jer biti će to čisti promašaj sa ovim specifikacijama.

 • upravo to, moje misljenje je da ostanu na ovome sto sad imaju, izlazak nokie 9 bi pomalo narusilo prodaju Nokie 8 koja i sad nije dostupna na svim trzistima.

  Neka oni ostave Nokiu 9 za narednu godinu u ovo vrijeme.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]