Nokia 9 PureView odgođena za MWC; cijena će navodno iznositi 749 eura

Jedna dobra i jedna loša vijest za sve koji željno iščekuju Nokiju 9 PureView s pet kamera. Najprije loša. Nakon dosadašnjih prolongiranja, čini se da je lansiranje ovog uređaja odgođeno još jednom. Naime, umjesto kraja 2018. godine, službena najava najprije je prolongirana za kraj siječnja ove godine, a prema najnovijim informacijama, dogodila se još jedna odgoda, i to za kraj veljače.

Ovo sada sugerira da će Nokia 9 PureView na kraju biti predstavljena na MWC-u u Barceloni, zajedno s ostalim uređajima koje HMD ima u planu.

E sad, ako je vjerovati izvorima koji prenose ove informacije, dobra vijest je što postoji šansa da Nokia 9 možda ipak neće biti pokretana Snapdragonom 845 kako je do sada bilo u planu, već bi se stvari mogle preokrenuti u korist procesora novije generacije – Snapdragona 855.

Ukoliko se ove prognoze ostvare, Nokia 9 PureView će tako biti konkurentna ostalima, jer ugradnja prošlogodišnjeg procesora u ovako dinamičnom industrijskom segmentu jednostavno ne bi imala puno smisla, s obzirom da ovaj uređaj puca na visoko, o čemu govori i najavljena cijena od nemalih 749 eura.

Hoće li se ove glasine pokazati autentičnima, vidjet ćemo uskoro, a i u konačnici upoznati ju na MWC-u, odakle ćemo vam prenijeti i prve dojmove.

NokiaMob

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]