Nokia 9 PureView: prvi službeni render [Dopuna] stigao i promo video

S obzirom da je ljepota je u oku promatrača, nećemo komentirati izgled mobitela sa sedam „rupa“, ali lansiranje Nokije 9 je definitivno jedan od zanimljivijih uređaja koji nam stižu ususret. Nakon poduljeg curenja informacija, fotografija i nedavno zaštitnih maskica, glasine su sada potvrđene i blagoslovom Evana Blassa, najpoznatijeg cinkera u svijetu telekomunikacija.

Štoviše, potvrđeno je i ime uređaja – Nokia 9 PureView, što daje naslutiti da će peterostruka kamera u svakom pogledu biti izuzetna, budući da je PureView oznaka u prošlosti korištena u modelima koji su donosili nove tehnologije u svijet fotografije na Nokijinim modelima.

Datum 1. listopada na zaslonu sugerira kad je uređaj trebao biti predstavljen, no HMD je lansiranje odgovdio zbog izvjesnih tehničkih poteškoća. Prema trenutno dostupnim informacijama, HMD će ovaj uređaj službeno predstaviti do kraja siječnja, dakle za nekih mjesec dana.

NokiaMob

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]