Nokia Lumia 820 u ponudi HT-a po cijeni od 4098,00 kuna (dopunjeno)

Jučer smo objavili da je u Hrvatsku stigla Nokia Lumia 820 čija cijena u slobodnoj prodaji iznosi 4600,00 kuna, a danas doznajemo da je ovaj uređaj stigao i u ponudu HT-a i to u online trgovinu. Cijena samog uređaja bez ugovorne obveze iznosi 4098,00 kuna, a ostale cijene ovise o pretplatničkom paketu i vremenu trajanja ugovora.

Dopuna:

Nokia Lumia 820 podržava rad na HT-ovoj 4G LTE mreži u tzv. mjesečnoj 4G opciji dostupnoj na određenim tarifama. Tijekom promotivnog razdoblja (do 28.02.) podatkovni promet u LTE mreži se neće naplaćivati, a detalje pročitajte u službenoj objavi na kraju članka.

Neke od cijena možete pogledati u nastavku:

Ostale informacije potražite na službenim stranicama HT-a.

U nastavku pročitajte službenu objavu:

Nokia Lumia 820 s podrškom za superbrzo surfanje u ponudi HT-a

4G opcija omogućuje brzine do 75Mbps u downloadu

U promotivnom razdoblju do 28.veljače 4G opcija dostupna besplatno 

Hrvatski Telekom svojim korisnicima od danas nudi vrhunski 4G smartphone – Nokia Lumia 820, koji omogućuje bezbrižno surfanje na najnaprednijoj mreži četvrte generacije. Brzine koje nudi 4G mreža Hrvatskog Telekoma dosežu do 75Mbps u downloadu, a to znači trenutačan prijenos golemih količina podataka s interneta u pokretu. Gledanje videoklipova s YouTubea, zahtjevnih internetskih stranica ili prijenos mailova s iznimno teškim prilozima, uz 4G brzine odvija se glatko, bez ikakvih zastoja. Za uživanje u brzom internetu, HT je korisnicima ponudio i mjesečnu „4G opciju“ koja je u promotivnom razdoblju do 28. veljače dostupna bez plaćanja naknade.

Podsjetimo, Hrvatski Telekom nudi najveću dostupnost 4G mreže u Hrvatskoj te kontinuirano radi na njenom proširenju, s obzirom na veliki rast korištenja mobilnog interneta kao i sve zahtjevnije potrebe privatnih i poslovnih korisnika za većim brzinama prijenosa podataka. Prvi je tako u Hrvatskoj omogućio pristup mobilnom internetu četvrte generacije i korisnicima izvan velikih gradova.

Nokia Lumia 820 4G dio je obitelji sve popularnijih Lumia uređaja iz Nokije te dolazi s posljednjom inačicom Windows 8 operativnog sustava. Glatko surfanje, na 4G te ostalim mrežama, podupire snažan dvojezgreni procesor od 1.5GHz te 1GB RAM. Dodatno, uređaj posjeduje 8 megapikselnu kameru s Carl Zeiss optikom, autofokusom i LED bljeskalicom te pregledan 4,3 inčni Clear Black AMOLED zaslon osjetljiv na dodir. Izvrsno iskustvo korištenja upotpunjuje memorija uređaja koja se može proširiti do čak 72 GB čime je, uz najnapredniju mrežu i mjesečnu 4G opciju, uživanje u superbrzom surfanju korisnika HT-a u potpunosti zaokruženo.

Nokia Lumia 820 4G dostupna je u HT ponudi u elegantnoj crnoj boji po cijeni već od 8 kuna u tarifi EXTRA total+ XXL.

Aktivacija 4G opcije moguća je putem SMS-a slanjem sadržaja „A“ na 3636, u T-Centrima ili putem Korisničke podrške.

Mjesečna 4G opcija kompatibilna je s EXTRA total+, EXTRA Obitelj+, EXTRA Biz total +, Mobile START, Mobile PLUS i VPN tarifama.

 

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT