Nokia priprema veliki 18,4-inčni tablet s vrhunskim specifikacijama

Veliki tableti nisu nikakva novost, no činjenica je nisu najpopularniji među “normalnim” korisnicima pa ih baš i ne viđamo svaki dan. Apple u svojoj ponudi ima 12,9-inčni iPad Pro, a Samsung čak 18,4-inčni Galaxy View, no njihovi korisnici su većinom ljudi koji ih koriste u profesionalne svrhe.

Svoju priliku u prilično mršavoj ponudi velikih tableta vidi i Nokia koja će se, čini se, na tržište vratiti znatno agresivnije nego što smo očekivali. Kao i Samsung, predstavit će 18,4-inčni tablet, a dokaz tome su detalji s GFX Benchmarka. Prema njima bi uređaj nepoznatog imena trebao imati zaslon QHD rezolucije, procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije te prednju i stražnju kameru od 12 MP s mogućnošću snimanja 4K videa.

Za sad nema nikakvih špijunskih fotografija koje bi mogle dati potvrdu o legitimnosti ovih informacija, ali ponekad ispada da je logičnije vjerovati informacijama s benchmarkova.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]