Note 8 dobiva mogućnost snimanja 960 fps videa

Super slow motion video u zadnje je vrijeme postao dosta popularan, barem kad je demonstracija moći kamere od strane proizvođača u pitanju. Sve više uređaja može snimati u 960 fps, i to djelić sekunde koji se potom razvuče i na više od deset.

Kad su Samsungovi modeli u pitanju, prvi je ovu mogućnost donio Galaxy S9/S9+ dvojac, koji u 960 fps može snimiti 0,2 sekunde, da bi Note 9 to produljio na 0,4 sekunde.

Ako je vjerovati najnovijim informacijama koje dopiru s Reddita, ovu će mogućnost uskoro dobiti i Note 8. To bi se trebalo dogoditi kada na uređaje počne stizati rujanska sigurnosna zakrpa, a prema nekim izvorima, već je počela stizati korisnicima u Francuskoj.

Pored ove, Note 8 uskoro dobiva još jednu funkcionalnost, a to su AR Emoji, također uvedeni u modelima S9 i S9+. Hoće li još neki Samsungovi raniji modeli dobiti ove mogućnosti, za sada nije poznato.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]