Note 8: procurile prve slike uživo

Nakon nekoliko rendera, što službenih što neslužbenih, kao i slika u zaštitnim maskicama, danas su procurile i prve slike uživo Samsunga Galaxy Note 8. Iako baš nisu reprezentativne, iz njih se ipak može razabrati da se radi o novom Note u 8, te da potvrđuje sve dosadašnje glasine, barem što se fizičkog izgleda uređaja tiče.

Vidimo blago zakrivljeni Edge zaslon, kao općenito četvrtasti oblik, kojeg uzrokuje drukčiji radijus zakrivljenja kutova nego na S8. Tu je i neizbježni Always On sa satom, indikatorom baterije i ikonicama obavijesti.

Slika poleđine prikazuje dvostruku kameru, kao što se i špekuliralo, nesretni čitač otisaka prstiju smješten pored njih, kao i S Pen olovku.

Uređaj će biti službeno predstavljen 23. kolovoza, a do tada – ugodno buljenje.

 
      
 • Haznj

  Bit ce ko sa S5, znat cemo sve o njemu prije nego sto ga predstave

 • Kmica

  S kojim se to nije znalo??

 • Chopavi slim

  Ljudi moji sve je to marketing, ili kako se to zove zagrijavanje, na taj način se održava čežnja kupaca i zainteresiranost za tvrtku ili proizvode. To je inače američka fora smislila ju je Coca Cola. A to rade danas svi, pa u zadnje vrijeme i Apple, jer vide da od tajni kao što ih je imao Jobs nema više velike vajde.

 • Dalibor

  Daljnski za TV…..

 • Josip

  Slinim… Ističe mi ugovor u 10.mjesecu, mislim da će pasti Note8 da se sve puši. Imao sam Note4, najbolji telefon IKAD.

 • Alen

  Ako je ovo konačna stvar, iPhone bi se mogao brutalno dobro prodavati.
  Čudi me da Samsung kaska toliko za drugima u pogledu dodatnih mogućnosti (dvostruka kamera), obično su se trudili biti među prvima u prihvaćanju novina

 • Chopavi slim

  Baš tako, nije u 10,meni za Božić ističe, al onda su i akcije.

 • Jadranko Pavlotić

  Lol

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]