Nova Uber aplikacija za vozače

Od zadnjeg redizajna Uber aplikacije za vozače prošlo je dvije godine. Budući da je najčešća interakcija vozača i kompanije upravo putem ove aplikacije, u Uberu su se odlučili na njezino poboljšanje.

Nova aplikacija je nanovo izrađena od temelja, dakle ne radi se o krpanju ili nadograđivanju postojeće, a uvedene su mnoge funkcionalnosti koje su upravo vozači tražili. Podaci su isto tako prikupljani putem beta verzije nove aplikacije, koja je sudjelovala u više od 100.000 vožnji.

Nova verzija aplikacije sadrži brzi pogled na povijest zarade, što će vozačima pomoći u postizanju cilja kroz određeni vremenski period. Tu su također i obavijesti u stvarnom vremenu, koje pokazuju koliko zahtjeva je poslano u vozačevom području i kakvo je općenito stanje. Ovo bi vezaču trebalo pomoći kod pronalaženja novih vožnji i pojednostavljuje odabir vožnje.

Dodan je i prozor s feedbackom korisnika usluge, kao i profil vozača putem kojeg može objaviti informacije o sebi koje korisnici mogu vidjeti. Sve ove novosti trebale bi pomoći vozačima da bolje komuniciraju s korisnicima, čime bi se dodatno poboljšala kvaliteta usluge.

Uber

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]