Nove T-Mobile tarife za korisnike na bonove: Maraton Pričaj i Maraton Šalji & surfaj

T-Mobile od danas nudi dva nova tarifna modela, Maraton Pričaj i Maraton Šalji & surfaj, namijenjena korisnicima na bonove.

Tarifa Maraton Pričaj omogućuje razgovore prema HT-ovim fiksnim i mobilnim mrežama, u kojima se plaća samo prva minuta i naknada za uspostavu poziva, a nakon toga razgovor je  besplatan. Korisnicima je na raspolaganju 1.000 minuta koje mogu potrošiti u 30 dana. Cijena minute prema ostalim mrežama iznosi 0,99 kn.

Maraton Šalji & surfaj tarifni model donosi povoljnije cijene SMS-a i podatkovnog prometa pa tako korisnici mogu slati SMS po cijeni od 0,14 kuna unutar T-Mobile mreže te 0,29 kuna prema ostalima. Surfanje se u ovoj tarifi naplaćuje 0,50 kuna po megabajtu.

Nadoplatom računa bonom od 100 kuna aktivira se tarifa Maraton XL s još povoljnijim cijenama.

Detalje potražite na T-mobile službenim stranicama.


 
      
 • Malez

  Koji lopovi, pa ionako skupi vip je povoljniji od ovog, strašno.

 • ovo su najstarija dijeca u kvartu koja su na mojoj grbači

  tele 2 nudi 300min i 1gb za 30kn plus 0,25 za uspostavu poziva znači sve skupa za 50tak kn za 30dana kome je dosta 300min.meni dosta s obzirom da u vipu na pretplatu od 110kn dobim 70min i pola gb i nešto sms.
  A ovo tj.tih sto kn kad uplatim za t-bon dali je to sto kn samo aktivacija pa dodatno ide naplata uspostave ili se ta uspostava poziva troši od tog uplaćenog bona?

 • Kosip

  Ne vjerujem ja njima više u nikakve tarife. Stalno mute sa računima. Imam tarifu extra 250,plačam 50% 1.god jer sam radio prelaz sa simpe,ali čini mi se da ću plačati punu cijenu jer stalno mi skidaju besplatne minute i onda imam van tarife oko 100kn + pdv r.frekvencija i naravno tarifa na pola 125kn,ukupno mi dođe kao normalna extra tarifa bez 50%. Mislim da ću ja raskinuti ugovor što prije. 22.01. sam imao 125min besplatnih min,odem provjeriti nakon par dana kad ono 28.01. imam 0min. Pa tko je tu lud? Tjekom mjeseca razgovaram oko 4h,a oni meni skinuli 2sata za 6 dana. Od sada sam tražio ispis poziva tjekom cijelog mjeseca,kome da se obratim? Glupo mi je opet uzimati odvjetnika,ali ako se to nastavi,nema mi druge solucije osim toga.

 • raky

  @ kosip, kolika je obracunska jedinica tarife koju koristis!?
  mozda je problem u tome!

  @ovo su najstarija dijeca u kvartu koja su na mojoj grbači, aktivacija se automatski vrsi nadoplatom bona od 100kn,znaci tvoj novac te bi ostaje…ali ga koristis u novoj tarifi,tj po drugom cjeniku.

  uglavnom, tarife me ne privlace ni malo…kao korsinik bonbona,jednostavno nemam potrebe ni razmisljati o ovome. isto tako, tele2 smart i kad se vrati na 60kn,opet ce biti povoljnije od ovoga.

 • raky

  @ kosip, kolika je obracunska jedinica tarife koju koristis!?
  mozda je problem u tome!

  @ovo su najstarija dijeca u kvartu koja su na mojoj grbači, aktivacija se automatski vrsi nadoplatom bona od 100kn,znaci tvoj novac te bi ostaje…ali ga koristis u novoj tarifi,tj po drugom cjeniku.

  uglavnom, tarife me ne privlace ni malo…kao korsinik bonbona,jednostavno nemam potrebe ni razmisljati o ovome. isto tako, tele2 smart i kad se vrati na 60kn,opet ce biti povoljnije od ovoga. cak i SIMPA je u startu bolja

 • Stipe

  Ma to su dokazani lopovi i prevaranti. To je kao da sklapaš ugovor sa vragom kad s njima nešto potpisuješ!

 • ivica

  Dođite u BiH ljudi.
  Ovdje i po operateru možeš reći tko je koje nacijonalnosti. A kako ti isti telekomi podkradaju ljude… TUGA ČEMER JAD

 • Kosip

  Znam da je obracunska jedinica 1min makar razgovarao 10sec,a uspostava poziva 25lipa. Imam 450min besplatno u toj tarifi,a oni meni skinu minute te jos na sve te uspostave poziva koje bi trebale biti cca 30kn,nabiju troskove van tarife koji iznose oko 100kn + tarifa. Sramota. Vjerojatno vise nikad necu ostati na toj mrezi. Fiksni tel sam prebacio na vip(bonovi) 50kn traje 3mj na fixnom tel. Adsl i maxtv nemam,ostao mi jos samo mob na njihovoj mrezi,ali i to cu rijesiti. Kad zavrsi tarifa 100% gasim 098 broj pa neka pljackaju druge idiote.

 • tomo100brt

  A mogu li se uključiti internet opcije? I ovako tarifa ne valja, a ako ne može ni ovo onda je još gora.

 • Leo

  Primjer bezobrazluka T-Coma: Dok sam imao ADSL tarifu 15 Gb imao sam vrlo veliku brzinu prijenosa podataka, kako bih potrosio sto vise Gb, pa sam cesto probijao tih 15Gb i placao 20kn svaki slijedeci potroseni odnosno zapoceti Gb. Kada sam presao na flat, brzina prijenosa podataka je osjetno pala kako bih potrosio sto manje Gb. Cisti lopovluk! Tako im je slicno i sa svim ostalim uslugama! Zato, sto prije u EU to bolje za korisnike!

 • SuperJura

  Ja isto odlazim iz T-coma, isteko mi ugovor i kaj dobim nis , a deset godina sam kod njih na pretplati, a ovi novi kaj dodu dobe 50 posto jeftinije. Da ne govorim da je u vipu svako malo neki novi uredaj u ponudi… A tu nikaj, i pazi uzmes smartphone i oni reklamiraju neogranicen internet, a ono nakon 500mb, se tak net uspori da ti badava taj smartphone kaj imas …
  Neznaju ponudit nikaj ljudima kaj su godinama kod njih , zato adio ….

 • xman

  @Leo
  Kao sto pise na t-comovim stranicama brzina je do.4 mbps. dakle ne mora nikada biti 4 moze biti i 1 mbps ali je to.adsl.jer ipak to ide preko bakra… pa ima gubitaka. lrovjeri sa sluzbom za.korisnike pa vidi zasto ti je mala brzina.. u biti sve se moze rjesiti ako.si uporan…

 • Rajko

  Sva sreća za 2 mjeseca mi ističe pretplata u t- comu jer sam iphone koji sam uzeo prije 2 godine pošteno pretplatio,sad sam vip-u,imaju novije mobitele,tamo sam i uzeo arc s dok je u t-comu obični arc puno skuplji.

 • snaucer1

  Ja sam u t-com odkad znam za sebe. Simpa u t-mobailu isto tako, ADSL i MAX-TV od kada postoji mogućnost. U poćetku nisam mogao dobiti ADSL no nakon nekog vremena dobio sam i bio na 1 GB prometa par god. nisam prelazio 700 do 900 Mb. Meilovi i ponešto surfanja.Prije nekog vremena 6-7 mj. prešao sam na 15 Gb. prometa i uz slićnu upotrebu interneta promet mi povećao najme Kb. su pretvoreni u Mb. a Mb. i Gb. tako da sad moram jako voditi raćuna da ne pređem 15 Gb. Nešto nije u redu na moju štetu a na 08009000 nemaju odgovora ćak i na neka jednostavnija pitanja
  ponekad mislim da nebi trebali ni postojati kao takovi.Sa t-mobailom nisam imao posebnih problema osim u dugim razgovorima umijesto 90 min. veza je pucala poslije 40 min i slićno ( ponekad) tako da sam morao zapoćinjati novi razgovor odnosno plaćati zapoćeti razgovor na mijih 1000 min. besplatni. Ozbiljno razmišljam o novim ponudama i oeraterima no nitko mi baš ne nudi sve što hoću kao TV, ADSL,Mobitel,Tel.

 • Mirjana

  Zasto nemogu deaktivirati opciju ako nisam zadovoljna??Ali ne,mora mi isteci mjesec dana po tim vasim pravilima…sramota…a opcije vam nisu nimalo povoljne!!!!

 • Vesna

  Meni su baš super tarife Pričaj i Maraton XL

 • Melita

  Žalosno je što ste u ovo vrijeme svega što je poskupjelo i svega ružnoga još i vi dodali sol na ranu. Tarifa i nije baš nešto kad ionako samo novci idu, dakle mazanje očiju svima nama.. Baš sam bila zadovoljna s vama i tarifama,ali sada sam skroz razočarana. Ako nađem neki drugi izbor prihvatit ću ga i to je to kad ionako ne dajete izbor nikakav osim pretplate,a pretplatu u ova vremena imaju oni sa ” malo boljim” budžetom, tako da ostavite si njih i svima super. Nije bilo potrebe da ovo radite i nanesete si još kamenja na vrat. Žalosno.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]