Novi Fossil Hybrid HR donosi Always-on zalson i bateriju koja traje dva tjedna

Fossil je danas predstavio novu generaciju svojih hibridnih satova, dakle onih koji objedinjuju karakteristike klasičnog mehaničkog i modernog pametnog sata.

Uz fizičke kazaljke, novi Fossil sat imaju i okrugli Always-on zaslon koji pokazuje različite informacije kao što su vremenski uvjeti, broj koraka, datum te obavijesti s mobitela (poruke, pozivi i sl.).

Fossil Hybrid HR donosi mnoge mogućnosti za praćenje sportskih aktivnosti (broj otkucaja srca, štopericu, timer…), ali i svjetiljku kad se nađete u potpunom mraku.

Veličina kućišta iznosi 42 milimetra, a zanimljiv je podatak da se kazaljke na naredbu korisnika mogu pomaknuti na položaj 9-3, kako sve potrebne informacije na njegovom e-ink zaslonu bile vidljive.

Najvažniji podatak je svakako izdržljiva baterija koja s jednim punjenjem izdrži i do dva tjedna, a cijena kreće od razumnih 195 dolara.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]