Novi HTC-ov top model će nositi ime HTC U 11 i bit će dostupan u pet boja kućišta

Ovih dana smo saznali da će HTC svoj flagship za ovu godinu službeno predstaviti 16. svibnja, iako njegovo ime još uvijek nije poznato. Ispočetka se špekuliralo da će nastaviti niz i zvati se HTC 11, no kasnije se ispostavilo da će nositi oznaku U, po uzoru na model U Ultra.

Najnovije glasine koje prenosi poznati cinker Evan Blass, sugeriraju da će uređaj biti kršten ne baš maštovitim imenom HTC U 11. Koja je svrha ovako čudne politike nomenklature, nije nam poznato.

Ostali detalji već su poznati. Tako je izvjesno da će HTC U 11 biti pokretan Snapdragonom 835 u kombinaciji s 4 GB RAM-a, imat će 64 GB interne memorije, a zaslon će napokon narasti na 5,5 inča. Stražnja kamera će imati senzor od 12, a prednja 16 megapiksela, što baš i nema puno smisla, ali pretpostavljamo da je HTC pripremio neke nove trikove koji bi trebali opravdati manji senzor na primarnoj kameri.

U međuvremenu je procuiro i podatak da će HTC U 11 biti dostupan u pet boja kućišta: crnoj, bijeloj, plavoj, crvenoj i srebrnoj.

Ipak, najveća novost kojom HTC namjerava osvojiti kupce je novi «squeeze» način upravljanja, što se dade naslutiti iz najnovijeg teasera. Senzori ugrađeni u bokove uređaja trebali bi prepoznati jači stisak, slično kao 3D Touch na iPhoneu, te tako olakšati upravljanje uređajem.

Kako će ovaj najnoviji HTC-ov eksperiment proći kod kupaca, ostaje za vidjeti.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]