Novi iPhone navodno stiže 10. rujna

Apple je, možda slučajno, možda namjerno, upravo otkrio datum predstavljanja sljedeće generacije svojih telefona. Naime, u najnovijoj developer beti iOS-a 13 pojavljuje se screenshot s brojem 10 na ikonici aplikacije kalendara, koji se poklapa s utorkom, danom kada početkom rujna Apple inače održava predstavljanje novog iPhonea. Slične suptilne poruke bile su odašiljane i ranije, tako da ni u ovu ne treba posebno sumnjati.

Što se samog uređaja tiče, do sada su glasine i curenje informacija već rekle svoje, tako da nas ni ovoga puta ne očekuje puno iznenađenja. S dizajnerske strane gledano, očekuje nas svojevrstan korak unazad, jer uz zadržavanje zuba na prednjem dijelu, na stražnjem dobivamo bubreg s modulom trostruke kamere.

Od ostalih razočarenja navedimo da je vrlo izvjesno da će prodajno pakiranje zadržati pretpotopni 5W punjač, osnovni model će navodno i dalje sadržavati samo 64 GB interne memorije, a što je najgore, vrlo je izvjesno da će zadržati i cijenu lanjskog modela kad je ovaj stigao u prodaju.

Također, šuškalo da će novi iPhone napokon donijeti USB-C utor po uzoru na Mac računala i novi iPad, ali zašto bi ti korisniče iste slušalice mogao koristiti u mobitelu i prijenosniku, kad uvijek možeš kupiti dodatne, ili barem adapterić po cijeni jeftinijeg mobitela?

S pozitivne strane, treba očekivati osjetno jaču bateriju, novi procesor i što već ide uz njega, kao i konačnu verziju iOS-a 13, odnosno sve funkcije koje do sada nismo upoznali u javnoj beti.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT