Novi iPhone navodno stiže 10. rujna

Apple je, možda slučajno, možda namjerno, upravo otkrio datum predstavljanja sljedeće generacije svojih telefona. Naime, u najnovijoj developer beti iOS-a 13 pojavljuje se screenshot s brojem 10 na ikonici aplikacije kalendara, koji se poklapa s utorkom, danom kada početkom rujna Apple inače održava predstavljanje novog iPhonea. Slične suptilne poruke bile su odašiljane i ranije, tako da ni u ovu ne treba posebno sumnjati.

Što se samog uređaja tiče, do sada su glasine i curenje informacija već rekle svoje, tako da nas ni ovoga puta ne očekuje puno iznenađenja. S dizajnerske strane gledano, očekuje nas svojevrstan korak unazad, jer uz zadržavanje zuba na prednjem dijelu, na stražnjem dobivamo bubreg s modulom trostruke kamere.

Od ostalih razočarenja navedimo da je vrlo izvjesno da će prodajno pakiranje zadržati pretpotopni 5W punjač, osnovni model će navodno i dalje sadržavati samo 64 GB interne memorije, a što je najgore, vrlo je izvjesno da će zadržati i cijenu lanjskog modela kad je ovaj stigao u prodaju.

Također, šuškalo da će novi iPhone napokon donijeti USB-C utor po uzoru na Mac računala i novi iPad, ali zašto bi ti korisniče iste slušalice mogao koristiti u mobitelu i prijenosniku, kad uvijek možeš kupiti dodatne, ili barem adapterić po cijeni jeftinijeg mobitela?

S pozitivne strane, treba očekivati osjetno jaču bateriju, novi procesor i što već ide uz njega, kao i konačnu verziju iOS-a 13, odnosno sve funkcije koje do sada nismo upoznali u javnoj beti.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]