OnePlus 11 Pro donosi 100W brzo punjenjeMnogi će se složiti da se OnePlus u zadnjih godinu i kusur malo pogubio. Jedan od osnivača branda otišao je iz kompanije, a oni koji su ostali, nisu se najbolje snašli, budući da nam OnePlus posljednjom serijom proizvoda nije ponudio ništa vrijedno posebne pažnje.

No ipak, čini se kako će se stvari početkom sljedeće godine promijeniti, odnosno vratiti na staro. Naime, kompanija bi modelom OnePlus 11 Pro trebala donijeti malo živosti u ovo sada već dosadno tržište.

Prema prvim glasinama, odnosno curenjima informacija, novi model, koji bi se trebao pojaviti početkom godine, trebao bi donijeti 100W brzo punjenje, što će ukupnu upotrebljivost uređaja podignuti na višu razinu. Pored toga, OnePlus 11 Pro bi trebao biti jedan od prvih smartfona u svijetu koji će biti pogonjen novom generacijom procesora, tj. Qualcommovim Snapdragonom 8 Gen 2.

Količina RAM-a koja prati procesor trebala bi iznositi do čak 16 GB, dok će interna memorija navodno ostati na 128 i 256 GB varijantama.

Što se tiče kamera, ne bi trebalo biti većih iznenađenja, budući da se očekuje 48 MP primarni senzor s 2x ili 3x optičkim povećanjem. Sve više od toga je očito još uvijek rezervirano za Samsung i Huawei.

Spomenuto 100W brzo punjenje bi trebalo opsluživati 5000 mAh bateriju, no podatke o brzini punjenja još uvijek nemamo, Ipak, s obzirom da se radi o snazi od čak 100W, pretpostavljamo da vrijeme punjenja od 0 do 100% neće prelaziti 20-ak minuta.