OnePlus 5T: procurili novi detalji i slike uživo

Još je nekoliko dana ostalo do službenog predstavljanja OnePlusa 5T, pa su tako napokon procurili i detalji koje do sada nismo znali. Pored njih, imamo prilike vidjeti i uređaj uživo, zajedno s prodajnim pakiranjem.

Dimenzije novog modela ipak su malčice narasle u odnosu na OnePlus 5, i sada umjesto 154,4 x 74,1 x 7,25 milimetra, iznose 156,1 x 75 x 7,3 milimetra. Dakle, OnePlus 5T će bit zanemarovi deblji, milimetar i pol dulji i milimetar širi od svog prethodnika. AMOLED Zaslon dijagonale 6 inča dolazi u 18:9 omjeru stranica i rezoluciji 2160 x 1080 točaka.

Ono što se mnogima neće svidjeti je preseljenje čitača otisaka prstiju na poleđinu. Ono je bilo nužno jer na prednjoj strani zbog malog bezela više nema mjesta. Baterija je zadržala kapacitet od 3300 mAh, a i tehnikalije ispod haube su ostale iste, kao što se i očekivalo – Snapdragon 835 u kombinaciji sa 6 RAM-a za 64 GB model i 8 GB za 128 GB verziju.

Ono o čemu još uvijek nema pouzdanih informacija je cijena. Naime, u međuvremenu se počelo špekulirati kako bi cijena ovoga puta mogla dodatno porasti, čak i do 600 dolara/eura, no u međuvremenu je to opovrgnuto. Koliko će na kraju OnePlus 5T zaista koštati, saznat ćemo 16. studenog.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]