OnePlus 6 u samo tri tjedna prodan u milijun primjeraka

Očekivali smo da će rezultati prodaje OnePlusa 6 biti više nego dobri, no malo tko je mogao predvidjeti da će potražnja biti ovako velika. Naime, OnePlus je objavio da je u prva tri tjedna uspio isporučiti čak milijun primjeraka, što predstavlja apsolutni rekord za ovu kompaniju. Usporedbe radi, modelima OnePlus 5 i OnePlus 5T bilo je potrebno po tri mjeseca da dostignu ovu brojku.

U recenziji smo vidjeli da je OnePlus 6 najbolji OnePlus do sada, no zasluge za ovoliku potražnju svakako odnosi i dosadašnje dobro iskustvo kupaca, usprkos aferi s neovlaštenim prikupljanjem podataka i epizode s hakiranjem online trgovine u kojoj su ukradeni podaci 40.000 kreditnih kartica.

Najesen vjerojatno možemo očekivati određeno osvježenje u vidu “T” modela, a što će točno donijeti novoga, teško je reći. Prvi put, u slučaju modela OnePlus 3T, stigao je malo bolji procesor, a godinu kasnije, 5T je donio veći zaslon u praktički istom kućištu. Tko zna, možda nas OnePlus ovoga puta iznenadi nečim trećim ili se možda šestica nastavi prodavati toliko dobro da potrebe za promjenom uopće ne bude.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]