OnePlus 6T ipak stiže tek 30. listopada

Loše vijesti za sve obožavatelje OnePlusa. Kompanija je danas objavila da će novi OnePlus 6T službeno biti predstavljen 30., a ne 17. listopada kako se sve do danas špekuliralo. Dakle, ako ste jedan od onih koji su namjeravali kupiti ovaj uređaj, morat ćete čekati još beskrajnih 13 dana.

O OnePlusu 6T se više-manje sve već zna, za što je zaslužno i samo vodstvo kompanije, koje je pored cinkerskih curenja, puštalo teasere i objavljivalo detalje o uređaju. No ipak, kako bi trube i dalje ostale glasne, svečano predstavljanje će se, glamura radi, dogoditi u New Yorku.

Podsjetimo, OnePlus 6T stiše samo pet mjeseci nakon OnePlusa 6, a donosi ne baš tako male promjene. Zaslon će biti za dlaku veći, a umjesto klasičnog zuba imat će mali „suzu“. Čitač otisaka prstiju se s poleđine seli unutar samog zaslona, a baterija će narasti na 3700 mAh, što je plaćeno izbacivanjem audio utora.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]