OnePlus 7 možda dođe u čak tri varijante – jedna od njih je 5G

Iz nedavnih glasina već se moglo naslutiti da će OnePlus ove godine prekinuti tradiciju, jer će najvjerojatnije lansirati čak tri modela OnePlusa 7. Na najnovijoj slici mogli smo vidjeti ime OnePlus 7 Pro, što upućuje na postojanje i običnog OnePlusa 7.

Danas pak stižu nove glasine koje sugeriraju kako će na kraju u ponudi biti čak tri modela – OnePlus 7, OnePlus 7 Pro i OnePlus 7 Pro 5G. Za sada nije jasno hoće li sve tri varijante biti predstavljene istovremeno, tj. u svibnju ili će jedan od njih (vjerojatno 5G verzija) biti ostavljen za jesen.

U ovoj priči je pomalo čudan podatak da 5G varijanta možda neće imati zaslon bez zuba, već da će nalikovati prošlogodišnjem OnePlusu 6T, dakle sa suzom na vrhu, na što upućuju procurjele slike zaštitnih maski.

Isto tako nije jasno hoće li samo Pro verzija ima zakrivljeni zaslon kao na slici, a obična ravni, ali je gotovo sigurno da će svi biti pokretani Snapdragonom 855 u kombinaciji s 8 GB RAM-a. Spominje se i trostruka kamera u kombinaciji 48-16-8 megapiksela.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]