OnePlus 7 službeno: ublažena verzija glavne zvijezde

Današnji OnePlusov događaj od prethodnih se razlikuje i po tome što su nakon dugo vremena predstavljena dva uređaja. OnePlus će tako u svojoj ponudi imati OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro, a razlika je vidljiva u dizajnu, po specifikacijama i naravno, u cijeni. Kako će ova promjena strategije utjecati na eventualnu jesensku obnovu modela na koju smo do sada navikli, ostaje za vidjeti.

OnePlus 7 je pak uređaj nešto manjih dimenzija, a dolazi i s manjim zaslonom, te waterdrop zubom na vrhu kućišta. Njegov AMOLED zaslon u dijagonali mjeri 6,4 inča i donosi 1080p rezoluciju i klasičnu ratu osvježavanja od 60 Hz. Pokretan je istim procesorom kao veći brat, ali donosi jednu kameru manje. Pored 48 MP primarne kamere, tu je još i 5 MP senzor dubine.

Baterija ovog modela donosi bateriju 3700 mAh kapaciteta i 20W brzo punjenje, koje će očito biti nešto sporije od onog na OnePlusu 7 Pro.

Uređaj u prodaju kreće uskoro, po cijeni od 549 eura naviše, ovisno o količini RAM-a i interne memorije.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT