OnePlus 7 službeno: ublažena verzija glavne zvijezde

Današnji OnePlusov događaj od prethodnih se razlikuje i po tome što su nakon dugo vremena predstavljena dva uređaja. OnePlus će tako u svojoj ponudi imati OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro, a razlika je vidljiva u dizajnu, po specifikacijama i naravno, u cijeni. Kako će ova promjena strategije utjecati na eventualnu jesensku obnovu modela na koju smo do sada navikli, ostaje za vidjeti.

OnePlus 7 je pak uređaj nešto manjih dimenzija, a dolazi i s manjim zaslonom, te waterdrop zubom na vrhu kućišta. Njegov AMOLED zaslon u dijagonali mjeri 6,4 inča i donosi 1080p rezoluciju i klasičnu ratu osvježavanja od 60 Hz. Pokretan je istim procesorom kao veći brat, ali donosi jednu kameru manje. Pored 48 MP primarne kamere, tu je još i 5 MP senzor dubine.

Baterija ovog modela donosi bateriju 3700 mAh kapaciteta i 20W brzo punjenje, koje će očito biti nešto sporije od onog na OnePlusu 7 Pro.

Uređaj u prodaju kreće uskoro, po cijeni od 549 eura naviše, ovisno o količini RAM-a i interne memorije.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]