OnePlus 7T Pro i OnePlus 7T Pro McLaren edition: procurili renderi i specifikacije

Do jučer je još bilo neizvjesno hoće li samo OnePlus 7 doživjeti svoju „T“ verziju, no sada su se pojavile prve konkretne glasine koje sugeriraju da će isti horoskop imati i skuplji model.

Tako je SlashLeaks danas objavio rendere i specifikacije modela OnePlus 7T Pro, koji će, ako je vjerovati ovom izvoru, izgledati skoro pa identično kao i OnePlus 7 Pro, s istim 6,67-inčnim zaslonom.

Razlika će se očitovati u novom procesoru, koji će, očekivano, biti Snapdragon 855+, ali i u za 100 mAh jačoj bateriji. Na poleđini ostaje ista trostruka kamera u 48 MP + 16 MP + 8 MP postavi, dok bi selfie kamera trebala dobiti 20 MP senzor.

Hoće li u međuvremenu još koja informacija procuriti, ostaje za vidjeti. Službeno predstavljanje bi se navodno trebalo održati krajem rujna. U istoj objavi SlashLeaks spominje i tzv. McLaren verziju ovog modela, za kojeg tek trebamo vidjeti po kojim će se detaljima razlikovati od „običnog“.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT