OnePlus 7T: procurile informacije o specifikacijama

Sve je više „potvrda“ da ćemo na jesen ugledati novi OnePlus 7T, dok informacija o njegovoj Pro verziji još uvijek nema. Do sada smo vidjeli rendere koji sugeriraju okrugli modul kamere na poleđini, a danas stižu određene informacije o specifikacijama.

Tako bi OnePlus 7T trebao biti pokretan novim Snapdragonom 855+ procesorom, dakle donekle pojačanom verzijom postojećeg Snapdragona 855, dok bi dijagonala njegovog Super AMOLED zaslona trebala iznositi 6,55 inča, što je vidno povećanje u odnosu na 6,41, koliko ima aktualni OnePlus 7.

Baterija bi trebala biti pojačana na 3800 mAh, dakle za 100 mAh, a spominju se dvije varijante spremišne memorije – 128 i 256 GB.

Spomenuti modul kamere trebao bi donijeti 48 MP primarnu, te 12 i 16 MP telefoto, odnosno ultra-širokokutnu kameru, dok bi selfie kamera trebala zadržati 16 MP senzor.

Što se datuma predstavljanja tiče, on bi prema nekim izvorima trebao biti 26. rujna, što je čitavih mjesec dana ranije od lanjskog „T“ modela.

Naravno, sve ove informacije treba uzeti s dobrom dozom rezerve, a koliko su točne, doznat ćemo uskoro.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT