OnePlus 7T: prvi CAD renderi na temelju poznatih informacija

Nova era okruglih modula kamere očito je ispred nas. Jedan od takvih mogao bi sadržavati upravo OnePlus 7T, koji je doduše još mjesecima daleko od lansiranja. Naravno, to ne sprječava cinkere da otkrivaju najstrože čuvane tajne, pa tako danas imamo prilike vidjeti prve CAD rendere OnePlusa 7T.

Ako je vjerovati OnLeaksu, OnePlus 7T bi trebao donijeti tri kamere na poleđini, koje bi po koncepciji trebale odgovarati sadašnjima na modelu OnePlus 7 Pro, ali bi stigle u vodoravnom rasporedu i s dvostrukom LED bljeskalicom.

Sprijeda bi uređaj ostao izgledom isti, dakle s malim waterdrop zubićem, ali bi dijagonala zaslona sa 6,4 trebala narasti na 6,5 inča.

Koliko je u ovome istine, teško je reći, budući da je do eventualnog lansiranja novih „T“ modela ostalo još nekoliko mjeseci. No, gdje ima dima, ima i vatre, međuvremenu će sasvim sigurno curiti još informacija, a očekujemo

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT