OnePlus 8 Lite – izrađen render na temelju dostupnih informacija

OnePlus je odavno napustio strategiju lansiranja jednog modela godišnje, kojom se jedno vrijeme hvalio, a ove godine smo upoznali čak četiri modela. Za sljedeću godinu ova kompanija priprema dodatno proširenje palete smartfona, pa ćemo na proljeće pored OnePlusa 8 i OnePlusa 8 Pro, ugledati i OnePlus 8 Lite, barem ako je suditi po najnovijim glasinama koje prenosi inače pouzdani OneLeaks.

Ovaj izvor je na Twitteru objavio rendere OnePlusa 8 Lite, izrađene na temelju dostupnih informacija, i prema njima, ovaj model će izgledati nešto drukčije od skuplje dvojice. Imat će nešto deblje rubove kućišta i ravni zaslon, a njegova dijagonala bi trebala iznositi 6,4 ili 6,5 inča.

Zakrivljenje će ipak doći, ali na poleđini izrađenoj iz stakla, a modul kamere će biti pravokutnog oblika i smješten u gornji lijevi dio. Isto tako, debljina uređaja bi trebala iznositi 8,6 milimetara, što je deblje od regularne i Pro verzije.

Za sada nije poznato koji će procesor pokretati OnePlus 8 Lite, ali pretpostavljamo da to neće biti Snapdragon 865 kao na dva skuplja modela, već eventualno 765, koji je predstavljen prije nekoliko dana zajedno s prvim.

Hoće li ovaj model biti predstavljen krajem svibnja zajedno s druga druga dva ili zasebno, za sada nije poznato.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT