OnePlus 8 Pro: Objavljeni renderi na temelju tvorničkih skica

OnePlus je u posljednjih mjesec dana predstavio dva nova uređaja – OnePlus 7T i OnePlus 7T Pro. Novi OnePlusevi dolaze sa Snapdragon 855+ procesorom i zaslonom sa stopom osvježavanja od 90Hz. 7T dolazi sa suzom na zaslonu, dok je 7T Pro prednju kameru smjestio u pop-up kućište.

Poznati izvor informacija OnLeaks, objavio je u suradnji sa 91mobiles.com rendere OnePlus 8 Pro modela koji bi trebao biti predstavljen u prvoj polovici 2020. godine. Iako izvor(i) tvrde da je riječ o 8 Pro modelu, uvijek postoji mogućnost da su objavljeni renderi obične “osmice” ili se OnePlus odluči na drugačiju nomenklaturu.

Renderi prikazuju uređaj s rupicom u zaslonu, umjesto pop-up kamere kakvu smo viđali (i vidimo) na OnePlus 7 Pro i 7T Pro modelima. Isto tako, OnePlus 8 Pro trebao bi biti prvi OnePlus s četverostrukom stražnjom kamerom, koje će prema renderima biti postavljene vertikalno na poleđini.

Na renderima je vidiljiv i zakrivljeni zaslon, a dimenzije uređaja su prema skicama 165.3 x 74.4 x 8.8mm. Pretpostavlja se da će OnePlus 8 serija uređaja doći sa Qualcommovim Snapdragonom 865 procesorom, koji bi trebao biti predstavljen sljedeći mjesec. Pretstavljanje novog OnePlusa možemo očekivati tamo negdje iza MWC-a 2020.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]