OnePlus 8 Pro: Objavljeni renderi na temelju tvorničkih skica

OnePlus je u posljednjih mjesec dana predstavio dva nova uređaja – OnePlus 7T i OnePlus 7T Pro. Novi OnePlusevi dolaze sa Snapdragon 855+ procesorom i zaslonom sa stopom osvježavanja od 90Hz. 7T dolazi sa suzom na zaslonu, dok je 7T Pro prednju kameru smjestio u pop-up kućište.

Poznati izvor informacija OnLeaks, objavio je u suradnji sa 91mobiles.com rendere OnePlus 8 Pro modela koji bi trebao biti predstavljen u prvoj polovici 2020. godine. Iako izvor(i) tvrde da je riječ o 8 Pro modelu, uvijek postoji mogućnost da su objavljeni renderi obične “osmice” ili se OnePlus odluči na drugačiju nomenklaturu.

Renderi prikazuju uređaj s rupicom u zaslonu, umjesto pop-up kamere kakvu smo viđali (i vidimo) na OnePlus 7 Pro i 7T Pro modelima. Isto tako, OnePlus 8 Pro trebao bi biti prvi OnePlus s četverostrukom stražnjom kamerom, koje će prema renderima biti postavljene vertikalno na poleđini.

Na renderima je vidiljiv i zakrivljeni zaslon, a dimenzije uređaja su prema skicama 165.3 x 74.4 x 8.8mm. Pretpostavlja se da će OnePlus 8 serija uređaja doći sa Qualcommovim Snapdragonom 865 procesorom, koji bi trebao biti predstavljen sljedeći mjesec. Pretstavljanje novog OnePlusa možemo očekivati tamo negdje iza MWC-a 2020.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT