OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro stižu 24. ožujka. Objavljena službena pozivnica

Kao što vam je vjerojatno već poznato, OnePlus će ove godine još jednom pomaknuti datum predstavljanja novih top modela pa ćemo tako OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro upoznati već 23. ožujka, dakle za otprilike dva tjedna.

OnePlus je danas tako poslao službenu pozivnicu za predstavljanje, a na njoj je vidljivo da se uortačio s proizvođačem kamera Hasselbald, kako bi dodatno povećao kvalitetu fotografija.

OnePlus je s Hasselbaldom sklopio trogodišnji ugovor o suradnji, a na koji način će ova tvrtka pripomoći kod izrade kamera, ostaje za vidjeti. Primarni senzor kamere OnePlusa 9 Pro bi trebao biti Sony IMX789, s mogućnošću spremanja fotografija u RAW formatu, što je svakako obećavajuće.

Iz dosadašnjih glasina smo mogli vidjeti da će OnePlus 9 Pro doći sa zakrivljenim 1440p zaslonom i 120 Hz stopom osvježavanja, a podržavat će i 45W brzo punjenje, o kojem detalji tek trebaju biti otkriveni.

Pokretački motor novih top modela svakako će biti Qualcommov Snapdragon 888, no trebamo još vidjeti u kojim kombinacijama radne i interne memorije će stići na naše tržište. Isto tako veliki interes vlada za detaljima o cijenama, koje zadnjih godina kod ovog proizvođača nikako nisu male.

Bilo kako bilo, za dva tjedna ćemo doznati sve detalje, a u međuvremenu će vjerojatno procuriti još koji.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT