OnePlus 9: procurile specifikacije i fotografije uživo

Bliži se ožujak i ako je vjerovati glasinama, tada će OnePlus predstaviti novi odel – OnePlus 9, a vjerojatno i njegovu Pro verziju. Prema najnovijem curenju informacija, OnePlus se uortačio s Hasselblad kompanijom, koja će biti zadužena za fotografiju, odnosno kameru, slično kao što Huawei ima deal s Leicom ili Nokia s Zeisssom.

Kamera ovog modela bi trebala imati 3x optičko povećanje, a uređaj će definitivno biti pokretan Snapdragonom 888. Od ostalih detalja treba spomenuti 120 Hz zaslon, s mogućnošću korištenja i 60 Hz opcije za one kojima je baterija prioritet.

Ona će inače podržavati 65W standard, što znači iznimno veliku brzinu punjenja, a posebno je zanimljivo 45W bežično punjenje, što će očito biti osjetno brže od klasičnog žičnog punjenja mnogih drugih proizvođača.

Na kraju donosimo i prve fotografije uživo koje su upravo procurile, a odnose se na model OnePlus 9. Svakako treba vidjeti kako će izgledati Pro verzija, koja će svakako biti zanimljiva, ali vjerojatno i skuplja.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT