OnePlus 9RT službeno predstavljen

OnePlus je već bio najavio da ove jeseni neće lansirati T varijante proljetnih modela OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro, ali je zato danas službeno predstavio OnePlus 9RT. Dijagonala zaslona iznosi 6,62 inča, a donosi i 120 Hz stopu osvježavanja, s podrškom za HDR10+. Pored sada već standardne stope osvježavanja samog zaslona, donosi i 600 Hz stopu osjetljivosti na dodir, čime sugerira orijentaciju prema gamerima.

Pogonski stroj je Snapdragon 888 u kombinaciji s 8 ili 12 GB radne memorije, te 256 GB spremišne. Kako bi podnio veće opterećenje prilikom igranja, OnePlus 9RT donosi i novi „Space Cooling“ sustav hlađenja, koji je, prema navodima kompanije, 59% veći od klasičnog, a omogućuje 20% učinkovitosti.

Primarna kamera donosi Sonyjev IMX766 senzor od 50 MP i optički je stabilizirana. Druga kamera je ultraširokokutna, sa senzorom od 16 MP, a treća 2 MP namijenjena macro fotografijama. Za selfije je zadužena 16 MP prednja kamera i elektronski je stabilizirana.

Baterija ovog uređaja ima kapacitet od 4500 mAh s podrškom za 65W brzo punjenje, no USB-C port ne podržava USB 3.0, već tek USB 2.0 protokol prijenosa podataka, što je pomalo čudno.

Cijena na europskom tržištu trebala bi se kretati oko 700 eura.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT