OnePlus trailerom najavljuje dokumentarac o novom početku i vjerojatno OnePlus Nord smartfonu

OnePlus ovih je dana počeo najavljivati predstavljanje novog uređaja koji bi se trebao odmaknuti od dosadašnje brojčane nomenklature i prodavati pod imenom OnePlus Nord. Špekulira se da bi OnePlus Nord trebao biti cjenovno pristupačniji od aktualnih OnePlus 8 i 8 Pro modela, odnosno u srednjem cjenovnom rangu od oko 400 eura.

Nakon par slika kojima zadirkuje skoro predstavljanje novog uređaja sljedeći mjesec, OnePlus objavio je i trailer za dokumentarac koji bi trebao popratit razvoj novog modela koji je trebao biti dovršen u roku od 6 mjeseci. Kadrovi iz trailera prikazuje cenzurirane scene s novim uređajem i zaposlenike OnePlusa kako zabrinuto raspravljaju o budžetu i optimistično o značajkama nadolazećeg uređaja.

Što će točno OnePlus predstaviti znat ćemo sljedeći mjesec, a nastavak promidžbe prije predstavljanja očekuje se 30. lipnja kada bi trebalo biti objavljeno nešto novo po pitanju spomenutog dokumentarca.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT