OnePlus Z – procurile specifikacije i cijena

Sve je više indicija, ali i konkretnih dokaza da OnePlus još jednom mijenja strategiju, odnosno u ponudu ubacuje još jedan model – cjenovno pristupačniji OnePlus Z. Tako bismo nakon relativno lošeg uspjeha OnePlusa X prije pet godina, uskoro trebali ugledati njegovog nasljednika.

Prema glasinama i procurjelim informacijama, OnePlus Z bi trebao donijeti 6,55-inčni Super AMOLED zaslon s 90 Hz stopom osvježavanja. Trebao bi ga pokretati Snapdragon 765 u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, dok bi interna memorija sadržavala 128 GB prostora za pohranu.

Na poleđini bi trebao imati 64 MP glavnu kameru i 16 MP širokokutnu, dok bi treća 2 MP trebala predstavljati senzor dubine. Za selfije bi mogla biti zadužena 16 MP kamera koja bi se nalazila u punch-hole rupici u zaslonu.

Baterija uređaja bi trebala imati kapacitet od 4300 mAh s podrškom za 30W brzo punjenje.

Cijena ovog modela bi u Indiji trebala iznositi oko 330 dolara, a informacija o globalnoj dostupnosti za sada nema, kao ni o datumu službenog predstavljanja.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT