Oppo R5 je najtanji smartfon na svijetu – 4,85 mm

Oppo R5

Kineski Oppo je danas predstavio najtanji pametni telefon na svijetu. Radi se o modelu Oppo R5 koji dolazi u metalnom kućištu i čija tankoća iznosi samo 4,85 mm. Novi je to rekord kojim je s trona izbačen Gionee Elife 5.1, uređaj koji je sa svojih 5,1 mm do sada slovio kao najtanji. Ovdje recimo da to i nije puno tanje od modela Elife S5.5 koji se na našem tržištu prodaje pod imenom NGM Forward 5.5 ili Prestigio Grace.

Usprkos vrlo tankom kućištu, Oppo R5 donosi prilično jak i zanimljiv hardver, a za istaknuti je 5,2″ Full HD AMOLED zaslon, 64-bini Snapdragon 615 procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, 13 MP stražnju i 5 MP prednju kameru, podršku za LTE i 2000 mAh bateriju.

Masa uređaja iznosi 155 grama. Recimo i to da nema utora za memorijske kartice, a nije prisutan ni 3,5 mm audio utor, pa je zato jedino rješenje korištenje bluetooth slušalica.

Uređaj će se prodavati po cijeni od 499 dolara, a o dolasku na naše tržište za sada nemamo informacija.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT