Oppo R11s – prethodnica jačem OnePlusu 5T

Nakon što je prošlog tjedna procurio render, danas je Oppo R11s i službeno predstavljen. Ova vijest za nas ne bi bila toliko interesantna da se ne radi o modelu koji će uskoro osvanuti i kao nama daleko zanimljiviji OnePlus 5T.

Naime, kad je početkom ljeta predstavljen OnePlus 5, vidjelo se da platformu dijeli s Oppom R11. Analogno tome, opravdano je očekivati OnePlus 5T kao turbo verziju modela Oppro R11s.

Tako je sada postalo jasno da dijagonala zaslona iznosi 6 inča, što je solidan napredak u odnosu na 5,5, koliko je imao prethodnik u kućištu istih dimenzija. Oppo R11s dolazi sa Snapdragonom 660 i 4 GB RAM-a, dok za OnePlus 5T već znamo da će stići 835-icom i 6, odnosno 8 GB RAM-a. Tu je i 16+20 MP stražnja kamera, a postoje indicije da bi na OnePlusu 5T mogla biti dodatno poboljšana.

Koje će ostale karakteristike donijeti novi OnePlus, vrlo vjerojatno ćemo vidjeti 16. studenog, kada bi se trebalo održati službeno predstavljanje. Tko zna, možda ugledamo i crvenu verziju, kao na slici…

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]