Oura predstavila treću generaciju pametnog prstena

 Tvrtka Oura je predstavila treću verziju svog pametnog prstena koji je sposoban pratiti parametre zdravlja kao i svaki kvalitetniji pametni sat. Ovaj proizvod je idealan za sve koji žele pripaziti malo na svoje zdravlje, a nisu pretjerani ljubitelji satova ili pametnih privjesaka.

Oura donosi 24-satno precizno praćenje otkucaja srca, mjerenje razine kisika u krvi i tjelesne temperature, praćenje i analizu sna kao i kvalitetu disanja  te naravno već standardno brojanje koraka.

Dodatni parametri poput energetskih razina organizma i druge zanimljive opcije je moguće pratiti putem aplikacije koja detaljnije prikazuje sva mjerenja koja je prsten uhvatio tijekom dana.Prsten je izrađen od titana i trebao bi biti vodootporan do 100 metara dubine. Interesantno je da prsten ima bateriju koja će ga održati na životu i do 7 dana, a puni se od 20 do 80 minuta.

Cijena mu iznosi nemalih 314€, odnosno 2360 kn što nije malo, ali je možda vrijedno s obzirom na veličinu uređaja koji obavlja gotovo sve kao i pametni sat a lišava vas nošenja istog.

Oura