Oura predstavila treću generaciju pametnog prstena

 

Tvrtka Oura je predstavila treću verziju svog pametnog prstena koji je sposoban pratiti parametre zdravlja kao i svaki kvalitetniji pametni sat. Ovaj proizvod je idealan za sve koji žele pripaziti malo na svoje zdravlje, a nisu pretjerani ljubitelji satova ili pametnih privjesaka.

Oura donosi 24-satno precizno praćenje otkucaja srca, mjerenje razine kisika u krvi i tjelesne temperature, praćenje i analizu sna kao i kvalitetu disanja  te naravno već standardno brojanje koraka.

Dodatni parametri poput energetskih razina organizma i druge zanimljive opcije je moguće pratiti putem aplikacije koja detaljnije prikazuje sva mjerenja koja je prsten uhvatio tijekom dana.

Prsten je izrađen od titana i trebao bi biti vodootporan do 100 metara dubine. Interesantno je da prsten ima bateriju koja će ga održati na životu i do 7 dana, a puni se od 20 do 80 minuta.

Cijena mu iznosi nemalih 314€, odnosno 2360 kn što nije malo, ali je možda vrijedno s obzirom na veličinu uređaja koji obavlja gotovo sve kao i pametni sat a lišava vas nošenja istog.

Oura

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT