Pix – Nova Microsoftova aplikacija za iPhone kameru

Microsoft Pix

Još se serveri nisu ohladili od nedavne vijesti kako Microsoft ukida podršku za Skype na svojim Windows Phone 8 i 8.1 uređajima, a već danas stiže najnovija o lansiranju još jedne aplikacije za – iPhone. Iako ove dvije vijesti nisu izravno povezane, jednostavno je teško ne primijetiti koliko napora Mirosoft ulaže u konkurentske platforme, dok svoju istovremeno zapostavlja.

Naime, Microsoft je objavio kako je razvio novu aplikaciju za kameru iPhonea, koja koristi napredne algoritme za obradu fotografija. Prema riječima ljudi iz Microsofta, aplikacija Pix automatski poboljšava fotografije i izabire najbolju iz serijskog okidanja.

Pix aplikacija posjeduje automatska poboljšanja fokusa, boja i ekspozicije, koja će koristiti ukoliko u kadru detektira ljude. Microsoft je ovo objasnio i na svojim službenim stranicama, uspoređujući Pix i klasičnu Apple Camera aplikaciju.

Pored ovoga, Microsoft je dodao i vlastitu verziju Appleove Live Photos aplikacije, koja združuje nekoliko fotografija u kratku animaciju.

MicrosoftApp Store

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT