Pixel 3 XL: fotografije uživo potvrđuju veliki zub i ne baš malu bradu

Čini se da su sve dosadašnje glasine i renderi o Googleovom Pixelu 3 XL bile istinite, odnosno autentične. Najnoviji skup fotografija ovog uređaja uživo, potvrđuje nam upravo ono od čega smo najviše strahovali, a to je nelogično, i zapravo nevjerojatno velik zub na vrhu zaslona.

Vidjeli smo da velika većina ovogodišnjih Androida dolazi sa zubom, no ovaj na novom Pixelu ne samo da bode oko, nego ga grize. Da bi Pixel izgledao još ružnije, na dnu se nalazi i prilično velika brada, koja je, realno, mogla biti obrijana, ili barem malo podšišana, no moguće je da se Google ove godine fura na nekakav hipsteraj, k tome još vampirski.

Bilo kako bilo (a bit će ružno) novi Pixeli stižu negdje najesen. Na slikama koje su danas procurile vidimo prodajno pakiranje koje sadrži i slušalice, što znači da bi ovo zapravo mogao biti i prodajni primjerak.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]