Pixel 3 XL ima 6,7-inčni zaslon i 3430 mAh bateriju

U zadnjih nekoliko tjedana saznali smo da će Googleov Pixel 3 XL biti jedan od najružnijih mobitela u modernoj povijesti, i to zahvaljujući nevjerojatno velikom zubu na vrhu zaslona i isto tako nemaloj bradi na dnu. No, ako je vjerovati najnovijim glasinama, to će mu jedan dio publike definitivno oprostiti.

Naime, izvjesni ruski bloger dokopao se jednog primjerka novog Pixela 3 XL, snimio ga i propisno mu izmjerio zaslon. Prema njegovim tvrdnjama, uređaj ima dijagonalu zaslona od čak 6,7 inča, odnosno točno 6,6663, a rezolucija iznosi 1440×2960 točaka, što daje gustoću od 494 ppi. Upozorava kako se radi o ranom prototipu što znači da su naknadne izmjene na konačnoj verziji moguće.

Pored već poznatog podatka o Snapdragonu 845 i 4 GB RAM-a (u verziji sa 64 GB interne memorije), saznajemo da će i baterija imati kapacitet od 3430 mAh, što baš i nije spektakularno za ovako velik uređaj. Stražnja kamera dolazi s 12, a prednja s 8 MP senzorom.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]