Pixel 4 i Pixel 4 XL bi napokon trebali donijeti radikalan zaokret u dizajnu, ali i potpuno izbaciti fizičke tipke

Ako je vjerovati najnovijim špekulacijama koje su se počele širiti bespućima interneta, novi Googleovi Pixeli bi napokon trebali dobiti radikalan zaokret u dizajnu, odnosno svojevrsno usklađivanje s rješenjima koja su već implementirali drugi proizvođači.

Tako bi dizajn s velikim okvirom oko zaslona napokon trebao nestati, a postoji velika vjerojatnost da će i prednja kamera biti smještena u rupicu u zaslonu umjesto u zub, koji je na lanjskom Pixelu 3 XL ponio titulu najružnijeg. Čitač otisaka prstiju bi isto tako po uzoru na mnoge druge trebao naći mjesto unutar zaslona.

Novosti bi se navodno trebale vidjeti i na rubu kućišta, jer po nekim informacijama, Pixel 4 (i Pixel 4 XL) više neće imati fizičke tipke, već će funkcije uključivanja i podešavanja glasnoće biti implementirane u svojevrsnu kombinaciju kapacitivnih tipki i senzora za stisak, što je poznato s postojećih, ali i nekih HTC-ovih modela, koji inače proizvode Googleove Pixele.

Ispod haube će se, sasvim očekivano, naći Snapdragon 855 u kombinaciji s najmanje 6 GB RAM-a, no ono što bi neke moglo razočarati je nedostatak 5G modema, koji će se vjerojatno naći u nekom od kasnijih modela, odnosno u skladu s tempom razvoja 5G mreža.

Koliko je u svemu ovome istine, doznat ćemo najesen kad novi uređaji budu službeno predstavljeni.

Via

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT