Posebna ponuda za Windows i Office: GoDeal24 nudi operativni sustav već za 7 eura

Kupnja legalne licence za Windows, Office ili bilo kojeg drugog softvera mnogo je jeftinija nego što mislite, a to možete učiniti za nekoliko minuta, bez potrebe napuštanja kuće. Samo odaberite proizvod koji želite kupiti, platite na više dostupnih načina i primite ključ na svoju e-poštu.

Godeal24.com vam omogućuje dobivanje licenci uz vrlo učinkovitu korisničku službu koja rješava svaki izazov u nekoliko minuta. Možete brzo dobiti bilo koju licencu za Windows 11, Windows 10, Office 2021, Office 2019 i još puno toga.

Kako bi pomogao svima koji trebaju raditi od kuće, Godeal24.com je pokrenuo novogodišnju ponudu s popustima do 90%. Zapravo, Microsoft Office 2021 Professional za 1 računalo, koji inače košta oko 389,99 eura, može se kupiti za samo 30,22 eura. Microsoftov novi Windows 11 operativni sustav, koji je neophodan za sve korisnike, također se može kupiti za samo 14,99 eura.

Novogodišlji pokloni: poseban popust:

MS Office & Windows paket naručite s kupn kodom “SGO62” 

Do 50% popusta s kupon kodom SGO50

Kupon SGO62 upotrijebite za sljedeće proizvode:

Alati

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT