Postizanje ciljeva u novoj godini

Powder skiing on a sunny day.

Konačno smo zakoračili u dugo iščekivanu novu godinu, a mnogi se nadaju kako će biti bolja i uspješnija nego protekla. Za većinu ljudi, nova godina predstavlja nov i svjež početak. Kako okrenuti novi list, gdje započeti, kako doći do željenih promjena, neka su od najčešćih pitanja s kojima se susrećemo. Najvažnije je biti odlučan i čvrsto stajati uz našu novogodišnju odluku. I naravno, hrabro koračati naprijed i osloboditi se straha od neuspjeha. Najteže je krenuti, ali jednom kada krenete, Huaweijev najnoviji pametni sat, Watch GT 3 bit će vaš vjerni pratitelj i osobni asistent koji će vam pružiti podršku 24 sata na dan.

Vježbanje

Već i laste znaju da se u siječnju traži članarina više, a nakon par tjedana teretane su već prazne. Najčešći razlog odlaska u teretanu je kako bi se riješili viška kilograma, za koje su krivi blagdani. Međutim, ljudi vrlo brzo izgube interes te prestanu vježbati. Novi Huaweijev pametni sat vježbanje čini zabavnim, te pomoću svojih korisnih funkcija vježbača motivira i potiče na redovito vježbanje. Ovaj elegantan stilski sat ljudima pomaže stvoriti naviku koja će postati dio njihove svakodnevice, a od 100 različitih načina vježbanja, svatko će pronaći svoju omiljenu aktivnost.

Nije sve u mišićima

Što je s onima koje ne privlače prenapučene prostorije i glasan zvuk utega? Watch GT 3 i njima nudi super rješenje. Za one kojima je odlazak u teretanu prevelik zalogaj, tu je opcija cjelodnevnog praćenja koraka, a s obzirom na to da cijene goriva rastu, idealno je zamijeniti automobil ili javni prijevoz s pješačenjem. Odredite dnevni broj koraka koji želite prehodati, recimo 10.000, i iznenadit ćete se kako brzo možete doći do te brojke. A kada dostignete svoj cilj, glasovni asistent na Watch GT 3 satu nagradit će vas jednim velikim pljeskom i dati vam do znanja kako koračate ka pravom putu.

Zdravlje na prvom mjestu

Vrijeme je danas najveći luksuz, tako da svi niti nemaju vremena za odlaske u teretanu ili vježbanje kod kuće. No to nije razlog da ne vodimo brigu o svom zdravlju. Ovaj pametni sat podsjeća nas da pijemo vodu, ne sjedimo predugo, idemo u krevet na vrijeme, a mjeri i kvalitetu našeg sna te nam daje savjete kako maksimalno oporaviti tijelo i pripremiti ga za sutrašnje izazove. Važno je ostati svjež, odmoran i zdrav, a Watch GT 3 nam pomaže u tome.

Huawei Watch GT 3

Watch GT 3 korisniku nudi i estetiku i funkcionalnost. Prekrasan elegantan dizajn s 10.000 različitih pozadina sata upotpunit će svačiji dnevni i noćni outfit, a metalno kućište i kvalitetna izrada osigurat će sportašima i rekreativcima neometano vježbanje. Sat dolazi u muškoj i ženskoj verziji te s velikim izborom narukvica za svaku prigodu, a baterija traje i do 2 tjedna. Unaprijeđen sustav GPS-a osigurava preciznu navigaciju, a sustav praćenja otkucaja srca 5. generacije mjeri korisnikov puls, zasićenost kisika u krvi, razinu stresa i potrošnju kalorija.

Huawei proizvodi

Huawei je nedavno predstavio novo prijenosno računalo serije MateBook. Riječ je o Huawei MateBook 14s modelu koji kombinira elegantan dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. MateBook 14s pomiče granice svojim ultra tankim dizajnom i svestranim performansama.

Uz Watch GT 3 i MateBook 14s, Huawei je nedavno predstavio i nova 9 pametni telefon te MateView GT zakrivljeni monitor koji je dostupan u dvije veličine, 27 i 34 inča. 

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT