Poznate specifikacije kamera čitave Samsung A serije za 2020. godinu

Slashleaks je upravo objavio informaciju o kamerama za cijelu nadolazeću A seriju uređaja iz Samsunga, koji su se pokazali izuzetno popularnima u prvoj polovici ove godine. Podaci o kamerama poznati su za 8 uređaja iz A serije, koji bi trebali biti predstavljeni sljedeće godine.

Samsung Galaxy A21, A31 i A41 trebali bi doći sa trostrukom stražnjom kamerom, u kombinaciji primarne (13MP, 16MP, 24MP), ultra širokokutne od 8MP i dubinskog senzora od 5MP. Dobra vijest za kupce je što bi Samsung trebao i na najjeftinijem modelu ponuditi ultra širokokutnu kameru.

Samsung A51 trebao bi imati primarnu 32MP kameru, a A61 primarnu 48MP kameru. Uz ultraširokokutnu kameru i dubinski senzor, ovi uređaj će imati i četvertu telefoto kameru. Samsung A71 umjesto senzora za dubini trebao bi imati ToF senzor, dok bi telefoto i ultra širokokutna kamera trebali imati senzor veličine 12MP.

Samsung A81 i A91 trebali bi doći sa 64MP i 108MP kamerama, a Samsung je upravo ovaj tjedan službeno predstavio senzore tih rezolucija. Isto tako bi oba uređaja trebali imati i 5 puta optički zoom, čime će se Samsung priključiti Huaweiju i Oppou koji već ove godine nude uređaje s 5x optičkim zoomom.

Ovo je poprilično veliko curenje informacija iz Samsunga, koje nam potvrđuje da se rat u megapikselima nastavlja i sljedeće godine, kada bi čak i senzori veličine 108MP trebali postati mainstream.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]