Poznate specifikacije kamera čitave Samsung A serije za 2020. godinu

Slashleaks je upravo objavio informaciju o kamerama za cijelu nadolazeću A seriju uređaja iz Samsunga, koji su se pokazali izuzetno popularnima u prvoj polovici ove godine. Podaci o kamerama poznati su za 8 uređaja iz A serije, koji bi trebali biti predstavljeni sljedeće godine.

Samsung Galaxy A21, A31 i A41 trebali bi doći sa trostrukom stražnjom kamerom, u kombinaciji primarne (13MP, 16MP, 24MP), ultra širokokutne od 8MP i dubinskog senzora od 5MP. Dobra vijest za kupce je što bi Samsung trebao i na najjeftinijem modelu ponuditi ultra širokokutnu kameru.

Samsung A51 trebao bi imati primarnu 32MP kameru, a A61 primarnu 48MP kameru. Uz ultraširokokutnu kameru i dubinski senzor, ovi uređaj će imati i četvertu telefoto kameru. Samsung A71 umjesto senzora za dubini trebao bi imati ToF senzor, dok bi telefoto i ultra širokokutna kamera trebali imati senzor veličine 12MP.

Samsung A81 i A91 trebali bi doći sa 64MP i 108MP kamerama, a Samsung je upravo ovaj tjedan službeno predstavio senzore tih rezolucija. Isto tako bi oba uređaja trebali imati i 5 puta optički zoom, čime će se Samsung priključiti Huaweiju i Oppou koji već ove godine nude uređaje s 5x optičkim zoomom.

Ovo je poprilično veliko curenje informacija iz Samsunga, koje nam potvrđuje da se rat u megapikselima nastavlja i sljedeće godine, kada bi čak i senzori veličine 108MP trebali postati mainstream.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT