Poznati gotovo svi detalji Fitbit Versa 2 sata

Fitbit je ozbiljno shvatio gubitak tržišnog udjela nosivih uređaja, što dokazuje skoro predstavljanje nove verzije svojeg popularnog Versa sata. Ova kompanija bi na berlinskom IFA 2019 sajmu tako mogla predstaviti Versa 2 sat, koji u već poznatom obliku donosi nekoliko hardverskih poboljšanja koja bi mogla zanimati sve poklonike ovog branda.

Umjesto LCD zaslona od 1.34 inča, Versa 2 će doći sa AMOLED zaslonom, ali manje dijagonale od 1.1 inča. Paralelno s dijagonalom smanjila se i rezolucija sa 300×300 na 240×240, ali će Versa 2 sada podržavati Always On način rada, odnosno mogućnost konstantnog prikaza sadržaja zaslona.

Aluminijsko kućište Verse 2 je nešto zaobljenije, težit će 40 grama uslijed nešto veće baterije- Promjer kućišta promjer bi trebao biti približno 41 mm. Veseli činjenica da će biti vodootporno do 50 metara dubine što je danas postao standard. Na stražnjoj strani se pored četiri pinskog konektora za punjenje, nalazi Purepulse senzor otkucaja srca koji će imati mogućnost kontinuiranog praćenja otkucaja za vrijeme određenih aktivnosti. Kad smo već kod aktivnosti, pored hodanja i trčanja, Versa 2 će pratiti plivanje te razne druge treninge u vremenskim intervalima.

Fitbit Versa 2 će na tržištu biti dostupan u crnoj, srebrnoj i ružičastoj varijanti kućišta i remena, a bit će predstavljena i posebna verzija Versa 2 Special Edition sa zlatnim okvirom i posebnim remenom. Cijena standardne verzije Verse 2 bi trebala iznositi 199.95 eura, odnosno 1480 kuna, dok će cijena Verse 2 SE biti 229,95 eura, što je približno 1700 kn.

Izvor

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT