Poznati gotovo svi detalji OnePlus sata koji dolazi 23. ožujka

OnePlus je sve do nedavno bio jedinstven brand unutar BBK grupacije, no vodstvo je odlučilo promijeniti strategiju i proširiti ponudu. Tako su posljednjih godina počeli predstavljati više modela smartfona, podizati cijene uređaja, ali i širiti ekosustav branda ulažući u dodatne, odnosno popratne uređaje i opremu.

Najbolji popratni uređaj danas je definitivno pametni sat, i One Plus se sprema predstaviti ga 23. ožujka. No, u svom ustaljenom planu, namjerno su pustili gotovo sve važnije informacije o satu tako da mu mi izgled nije više tajna.

Uglavnom, OnePlus sat će doći u kružnom 46 inčnom metalnom kućištu vrlo jednostavnog i zaobljenog dizajna s dva kontrolna gumba sa strane. Uz senzor za mjerenje otkucaja srca imat će i mogućnost mjerenja razine kisika. Službeni render kojeg je uz One Plusov blagoslov objavio Unboxing Therapy, ukazuje na zaslon kružnog remena s rubom koji će biti ukomponiran u prednje zaštitno staklo.

Službeni najavni video otkrio je perforacije donjeg dijela kućišta koje ukazuju na prisustvo mikrofona ili barometra. Sat će imati IP68 certifikat koji mu omogućava otpornost na vodu i prašinu, no ostaje vidjeti koliko će stvarno sat biti otporan na vodu.

Jedina mana, sudeći po službenom renderu će biti remen, izgledno 22 milimetarski, odnosno kopča nalik na onu iz Mi band narukvice koja je pucala nakon prvih mjesec ili dva dana. Doduše, možda OnePlus koristi izdržljiviji materijal za remen, no silikon na tom mjestu ne može izdržati dugo.

Prema prijašnjim curenjima specifikacija, OnePlus sat će doći sa standardnih 4GB interne memorije, mogućnošću upravljanja OnePlus televizijom ali i sa Warp Charge punjenjem koje će mu osigurati dovoljno baterije za tjedan dana korištenja za samo 20 minuta punjenja.

OnePlus se odlučio izbjeći WearOS i radije koristiti vlastiti RTOS što možda i nije loše jer će mu baterija definitivno dulje trajati.

Kako sada stvari stoje, na predstavljanju će biti objavljena samo cijena i dostupnost.

Via

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT