Procurile slike Microsoftovog Surface Laptopa

Microsoft se u New Yorku priprema za održavanje konferencije za medije, na kojoj će, po svoj prilici, biti predstavljen novi Surface laptop. Radi se o klasičnom prijenosniku koji će navodno imati 13,5-inčni zaslon i trebao bi izravno konkurirati Googleovom Chromebooku.

Tako su danas na Twitteru osvanule i službene slike ovog uređaja, iz kojih možemo zaključiti da će uređaj stići u četiri boje kućišta: svjetlo i tamno sivoj, plavo-sivoj, te tamno crvenoj.

Uređaj će imati klasični USB-A, ali i MiniDisplay utor, čime Microsoft očito namiguje Appleu, koji ih je na svojim novim MacBook Pro modelima pretvorio u USB-C. Očito smatraju da je za prelazak na ovaj novi standard još uvijek rano.

Za sada nema informacija koji će procesori pokretati Surface laptop, odnosno kakve će biti hardverske konfiguracije.

 
      
 • Andy Mili

  dizajn je lijep (meni) a sigurno će imati i jake iznutrice

 • Vlatko

  Lipo izgleda 😊

 • markić

  Bit će čorak, Microsoft pokušava biti Apple i to na očajni način.

  Prodaja neče biti nešto i na kraju budu odustali. Prvo jer bude preskup, svi prethodni surface gadgeti su bili preskupi a druga mana je da nisu osvojili korisnike sa inovacijom, sve što nude ustvari već netko drugi smislio. Jednostavno neče korisnike osvojiti sasvojim surfaceom, praktički ništa ne nudi novo.

 • Mustrashh

  Da bi konkurirao Chromebookovima, cijena mora biti bolesno niska. A MS tesko moze ponuditi kvalitetu i nisku cijenu u istom paketu.

 • Chopavi slim

  Ha to je diskutabilno jer postoji u ekonomiji jedan način kako se može ugroziti konkurenciju, a to je strategija penetracije kada se ide sa takvom cijenom da jednostavno praktički ništ ne zaradiš ili radiš sa nulom, a ipak ti je to korisno, e to mogu samo veliki igrači, a sada je na MS – u da odluči kako će se postaviti. Inače stroj izgleda čist solidan i iz vana i iz nutrine. Po toj cijeni kod nas bih ga možda čak i uzeo

 • Mustrashh

  Problem je cijena. Solidne chromebookove nabavis za 300-400 $ u USA, a ovo je 999$ pocetna cijena. No za takvu cijenu ne nudi nista specijalno, dapace.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]