Procurio prvi službeni render Samsungovog mobitela s četverostrukom kamerom

Nakon trostruke kamere u novom Samsungovom Galaxyju A7, nije trebalo dugo čekati da počnu kružiti glasine o četverostrukoj. Ako je vjerovati najnovijim špekulacijama, u pripremi je jedan upravo takav model. Navodno se radi o modelu Galaxy A9 koji bi svjetlo dana trebao ugledati uskoro.

Tako nam danas stiže novi render fantomskog Galaxyja A9 s četverostrukom kamerom, ali i njihove specifikacije. Ukoliko su ove informacije autentične, vertikalo postavljena četverostruka kamera Galaxyja A9 će imati jednu 8 MP ultra širokokutnu s kutom pokrivanja od 120 stupnjeva i f/2.4 otvorom blende. Nakon nje dolazi 10 MP telefoto kamera s dvostrukim povećanjem.

Ispod nje je 24 MP kamera koja će služiti kao primarna, s otvorom blende f/1.7, dok najdonja donosi 5 MP kameru koji će služiti kao senzor dubine polja.

Koliko je u ovom istine, saznat ćemo kad Galaxy A9 bude službeno predstavljen, a do tada možda procuri još koja informacija.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]