Procurio službeni Lollipop ROM za Samsung Galaxy S4

galaxy-s4-banner2

I dok neki vlasnici Samsunga Galaxy S5 već uživaju u najnovijoj verziji Androida, postavilo se pitanje kad će ista biti dostupna i za godinu stariji model – Galaxy S4. Prve slike i video Androida 5.0 Lollipop za potonjeg smo mogli vidjeti još u prosincu, a za one koji ne mogu čekati, sada stiže dobra vijest. Naime, službeni (ne i konačni) Android 5.0.1 ROM za ovaj model se ovih dana pojavio po bespućima interneta i spreman je za flashanje u kućnoj radinosti.

Radi se o još uvijek testnoj verziji i prema prvim iskustvima, većina funkcija radi ispravno, iako je moguće uočiti i pokoji bug. Hrvatski jezik u ovoj ranoj verziji nije podržan, znači morat ćete se zadovoljiti engleskim. Flasanje putem ODIN-a će izbrisati sve podatke, tako da je prije toga mudro napraviti backup.

Naravno, u flashanje ćete se upustiti jedino ako ste iskusni žongler ROM-ovima, ali je svakako dobro zanti da je službena i konačna nadogradnja blizu. Za početak bacite oko na nekoliko screenshotova, a ukoliko se stvarno odlučite na instalaciju u vlastitoj režiji, sve upute možete pronaći ovdje.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]