Prodaja iPhonea 5 u Vip centrima počinje 2. studenog u ponoć. Prve kupce očekuje 500 kuna popusta

Prodaja iPhonea i u našim krajevima već nekoliko godina zaredom tradicionalno započinje u ponoć. Isto će se dogoditi i ove godine 2. studenog (u noći s četvrtka na petak) u Vip centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, kada započinje prodaja iPhonea 5. Ukoliko se na ovim mjestima pojavite između ponoći i jednog sata, očekuje vas 500 kuna popusta i poklon iznenađenja. U nastavku pročitajte službenu objavu:

Zagreb, 30. listopada 2012. – Budite među prvima koji će kupiti najnoviji iPhone 5 na hrvatskom tržištu i to 2.studenoga, u noći s četvrtka na petak. Ponoćna prodaja trajat će od ponoći do 1 sat ujutro u čak četiri Vip centra u Osijeku, Splitu, Rijeci i Zagrebu.

Ponoćna prodaja iPhone 5 uređaja održat će se u sljedećim Vip centrima:

  • Radićeva 40, Osijek
  • Korzo 22a, Rijeka
  • Zadarska 13, Split
  • Gajeva 2b, Zagreb

Posjetitelji koji u tom periodu dođu u jedan od Vip centara ostvarit će popust od 500 kuna za uređaj i dobiti vrijedan poklon iznenađenja!

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]