Prvi mobitel sa savitljivim zaslonom mogao bi predstaviti – Huawei

I dok u svijet još uvijek pokušava pronaći razlog za postojanje savitljivog mobitela, proizvođači muku muče kako, pored samog zaslona, saviti komponente. Nakon što je Samsung godinama najavljivao da će predstaviti jedan takav uređaj, savitljivim zaslonima poigrao se i Apple, koji bi svakako želio preduhitriti Samsung, ali rezultate još uvijek ne vidimo.

Međutim, najveće iznenađenje u ovoj priči bi mogao biti Huawei, koji također već neko vrijeme pokušava razviti savitljivi mobitel, a ako se najnovije prognoze pokažu točnima, mogao bi i preteći prvu dvojicu.

Prema informacijama kojima raspolažu korejski mediji, Huawei bi jedan takav uređaj predstaviti već u studenom ove godine. Naravno, to ne znači da bi taj model odmah išao u prodaju, ali bi Huawei postigao cilj – biti prvi u novoj tehnologiji.

Kako će uređaj točno izgledati i koji vid savitljivosti će imati, za sada ostaje tajna, ali ako sudimo po rezultatima Huaweijevog ubrzanog razvoja u zadnjih godinu dana, možda se najesen i ugodno iznenadimo.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]