PureView uskoro stiže na Windows Phone

Nokijina PureView tehnologija koju smo podrobnije opisali ovdje, u svijetu smartphone uređaja svakako se može nazvati revolucionarnom. Ono što ovdje predstavlja problem jest činjenica da je ugrađena u uređaj temeljen na umirućem Symbiam operativnom sustavu. Nedugo nakon što je na MWC-u u veljači Nokia 808 PureView službeno predstavljena počele su kružiti špekulacije o mogućoj ugradnji ove tehnologije na Windows Phone uređaje, no sve do sada nitko nije dao službenu potvrdu. Danas pak saznajemo da je Chris Webber, predsjenik Nokije SAD priznao da kompanija radi na tome da ovu tehnologiju donese i na Windows Phone platformu pa je logično očekivati da se to u skoro vrijeme i dogodi.

Eto, nakon mnogih pokušaja afirmacije Windows Phone eko-sustava ovo će možda biti prvi konkretan korak koji bi ovu platformu napokon mogao popularizirati.

Via

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]