Rastavljanje Moto Razr uređaja

Motorola je sa Razr uređajem ponovno vratila smisao preklopnim uređajima, a Samsung je to samo potvrdio sa svojim Flipom. Međutim, cijena uređaja kao i poprilično otvoreni dio zaslona iznad preklopnog mehanizma predstavljaju potencijalan problem kupcima. Dok se novac i može riješiti, preklopni mehanizam je zbog otvora itekako izložen sitnim česticama koje mogu tuda ući o napraviti problem mehanizmu. Ipak moram priznati da je uređaj dobro napravljen, a zanimljivo je vidjeti i kako izgleda unutra. Da ne bi u vjetar bacili 1500 dolara, za nas je to napravio PBKreviews.

Kao i većina današnjih uređaja, vanjski dio kućišta Moto Razr uređaja je čvrsto zalijepljen na kućište pa ga je potrebno otvoriti zagrijavanjem i pažljivim odvajanjem kako ne bi oštetili kabele senzora otiska prsta te zaslona. Ostatak uređaja se lako skida i može zamijeniti, a glavna baterija nije čvrsto zalijepljena pa će je biti lako promijeniti. Problem bi mogao biti u skidanju druge baterije smještene u gornjem dijelu uređaja. Sve u svemu, Moto Razr izgleda poprilično dobro osmišljen i posložen pa ne čudi i visoka cijena.

 

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT