Realme X50 Pro 5G stiže 24. veljače. Donosi Snapdragon 865 i 65W brzo punjenje

Zbog otkazivanja MWC-a u Barceloni, mnogi proizvođači će održati posebne evente kako bi predstavili svoje novitete. Neki od njih će sazvati uobičajene konferencije za medije, dok će drugi ići na online verziju.

Jedan od brandova koji je izabrao potonju je Realme, sada već poznato, ali od nedavno i na našem prisutno ime, kojeg karakteriziraju vrhunske specifikacije uz razumnu cijenu. Recenziju njihovog top modela Realme X2 Pro već ste mogli pročitati na našim stranicama.

Tako će Realme svoj novi flagship – X50 Pro 5G putem online streama predstaviti 24. veljače, a ono što o njemu do sada saznali je da biti pokretan Snapdragon 865 procesorom s ugrađenim 5G modemom, u kombinaciji s 12 GB RAM-a i 256 GB interne memorije.

Najnoviji teaser potvrđuje da će novi top model donijeti i 65W brzo punjenje. Ostale detalje saznat ćemo 24. veljače, a do tada možda procuri još koja informacija.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT